Courtney Stoddenin mekko vesirajassa – pikkuhousut vilahtivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimo Courtney Stodden kohautti jokin aika sitten esiintymällä Girls and Corpses -julkaisun kannessa alasti ruumiin kanssa. 18-vuotias teinivaimo sai kimmokkeen tähän yllättävään liikkeeseen, koska häntä ei kelpuutettu Playboy-lehteen muotoineen.

Teini-ikäinen julkkistähti julkaisee usein itse omia rohkeita kuviaan verkossa, mutta nyt paparazzit ovat ikuistaneet hänet Beverly Hillsissä. Siellä hän oli tapaamassa miespuolista ystäväänsä. Neitokainen oli pukeutunut erittäin niukkaan pikkumekkoon, jonka alaosa hipoi vesirajaa siinä määrin, että asu paljasti pikkuhousut Courtneyn noustessa autoon.

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.