Jonne Aaron villitsi Tampereella – levy julkaistiin tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Jonne Aaron on nauttinut suuresta suosiosta jo kymmenen vuoden ajan, mutta vasta viimeksi kuluneen vuoden aikana hänestä on tullut todellinen koko kansan tähti. Eilen tamperelaisrokkari julkaisi uransa ensimmäisen soololevynsä.

Pakkahuoneella järjestetyssä konsertissa Jonne Aaron esitteli uunituoreen levynsä kappaleita lähes loppuunmyydylle salilliselle yleisöä. Keikkasetistä erityisesti Kulkurisydän sai suuren suosion, ja siitä veikataankin nyt kesähittiä. Myös melankolinen Ravintola Suru nostatti tunteita.

Omien kappaleidensa lisäksi Jonne esitti tuttuun tapaansa Tehosekoitin-klassikon Kaukaisimmalle rannalle sekä luonnollisesti myös Vain elämää -ohjelmassa kuultuja kappaleita, kuten Nylon Beatin Syytön, Dingon Rio ohoi ja Jari Sillanpään Satulinna.