Lauryn Hill joutumassa vankilaan! Vapaudut vankilasta -kortti on käyttämättä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen muusikko ja levytuottaja Lauryn Hill tuli alunperin tunnetuksi The Fugees -yhtyeen päävokalistina ja keulakuvana. Laulaja on luonut menestyksekkään uran ja voittanut muun muuassa kahdeksan Grammy-palkintoa.

Uutisoimme taannoin, että 37-vuotias suosikkilaulaja on joutumassa vankilaan, sillä häntä syytetään veropetoksesta. Viranomaisten mukaan Hill ei maksanut lainkaan veroja vuosina 2005 – 2007, vaikka hän tienasi samaan aikaan 1,8 miljoonaa dollaria, eli 1,38 miljoonaa euroa.

Viime aikoina r&b-tähti on välttänyt vankilan ainakin hetkellisesti, ja naiselle onkin annettu 6. toukokuuta saakka aikaa maksaa peräti 755.540 euroa verovelkaansa pois. Naisen lakimiehen mukaan laulaja on kirjoittanut hiljattain Sonyn kanssa miljoonan dollarin levytyssopimuksen, jota vastaan hän on ottamassa noin puolen miljoonan euron lainan velkansa maksaakseen, TMZ raportoi.

Lauryn Hillillä on viisi lasta on-off -miehensä, Bob Marleyn pojan, Rohan Marleyn kanssa. Hill synnytti taannoin myös kuudennen lapsensa, ja uuden lapsen isästä tuli yllättävää epätietoisuutta. Pariskunnan sekavat kommentit lapsen isästä olivat myös ristiriitaisia, mutta Hillin mukaan Marley ei ole tämän lapsen isä. Kuuden lapsen äitiä syytettiin taannoisella Euroopan kiertueellaan kiusaamisesta. Hillin entinen kitaristi Jay Gore väitti laulajan haukkuneen taustabändiään kiertueella. Gore vaati Hilliltä 20.000 dollaria korvauksia.