Erykah Badu lekotteli bikineissä rantalomallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin konsertoinut Erykah Badu on suurelle yleisölle edelleen varsin tuntematon supertähti, mutta pitkä ura musiikin parissa on tehnyt hänestä monien silmissä kuitenkin upean kestotähden. Parhaillaan Badu lekottelee lomallaan.

Erykah Badu kuvattiin eilen nautiskelemassa rantatunnelmista Miamissa. Hän esitteli upeaa vartaloaan bikineissä, ja lekottelu tallentui myös paparazzin kameroille. Badulla oli seuranaan tunnistamattomaksi jäänyt mies, joka palveli laulajaa antaumuksella.

42-vuotias Erykah Badu joutui viime vuonna erikoistilanteeseen Malesiassa, kun maan viranomaiset kielsivät hänen konserttinsa Kuala Lumpurissa. Syyksi ilmoitettiin laulajatähden tatuoinnit, sillä niissä on mukana Allahia tarkoittava arabiankielinen sana. Malesian uskontopoliisin mukaan tatuointi oli vakava loukkaus islamia kohtaan ja uhka maan turvallisuudelle.