Kendall ja Kylie Jenner vauhdikkaissa vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan julkkisperhe on noussut maailmankuuluisuuteen ohjelmansa myötä, ja julkisuuden onnea ovat saaneet maistaa myös perheen teinitytöt Kendall ja Kylie Jenner. Isosiskonsa kurvi-Kimin jalanjälkiä seuraavat tytöt ovat molemmat tehneet jo omaa julkkisuraansa.

17-vuotias Kendall ja 15-vuotias Kylie ovat parhaillaan perheineen nauttimassa perhelomasta Kreikassa. Luksusjahdilla seurueineen majoittuvat siskokset kuvattiin eilen sekä pulikoimassa meressä että vauhdikkaissa vesileikeissä vesiskoottereilla. Mukana reissussa ovat myös muun muassa perheen vanhemmat Kris ja Bruce Jenner sekä veli Brody.

Teinityttöjen isosisko Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan, jota maailma sai ensisilmäyksen kaunottaren julkisuuteen levinneen seksivideon myötä. Sittemmin muodokas tähti on luonut itselleen huomattavan aseman Hollywoodissa mainossopimusten ja omien vaatemallistojensa merkeissä. Hän seurustelee tällä erää räppäri Kanye Westin kanssa.