Kim Kardashianin raskaus ollut yhtä kärsimystä – kärsii harhoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme äskettäin, kuinka Kim Kardashianin eropiina Kris Humphriesin kanssa sai päätöksensä, kun losangelesilainen tuomari myönsi Kimille viimein avioeron. Nyt kurvitar myöntää painivansa toisenlaisten tuskien kanssa, sillä hän on valittanut raskautensa olevan yhtä tuskaa.

Kanye Westin kanssa heinäkuussa esikoisensa synnyttävä 32-vuotias realityjulkkis on pettynyt raskausaikaan. Hän odotti raskauden olevan sanoinkuvaamattoman uskomaton kokemus, mutta nainen on kärsinyt vain kovista kivuista ja peloista.

Sen lisäksi, että Kim kertoo hänellä olevan joka paikassa kipuja, kärsii hän omien sanojensa mukaan harhaluuloisista ajatuksista. Hän muun muassa etsii internetistä raskauteen liittyvää tietoa, ja hakutulokset saavat hänet suunniltaan ja epäileväiseksi.

– Odotin raskauden olevan mahtava kokemus, jolloin saan tehdä mitä haluan, syödä mitä haluan ja tuntea oloni mahtavaksi. Se ei ole kuitenkaan ollut niin, kurvitar kommentoi E! Newsille.

Naisen sisko Khloe lisää, että Kim kärsii valtavista selkäkivuista, rintakivuista ja hänen jalkojaan särkee, silmiinsä sattuu ja kynsiään koskee.

– Hän myös itkee koko ajan, Khloe jatkaa.

Kardashian kertoi hiljattain pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa. Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden taannoin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen yllään kuin kireä makkarankuori.