Näin valtava Kim Kardashian on nykyisin – päätyi lopulta kameran taakse

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikaunotar Kim Kardashian kertoi taannoin raskautensa olevan täyttä piinaa. Neitokainen paljasti kärsineensä kovista kivuista ja peloista odotusaikanaan. Hänellä on muun muassa ollut harhaluuloisia ajatuksia.

32-vuotias Kim on nähty vuosien saatossa sadoissa mallikuvissa upean näköisenä. Raskauden turvottama kaunotar ei kuitenkaan enää halunnut poseerata, vaan siirtyi kameran taakse kuvaamaan Kourtney-siskoaan. Siskokset järjestivät kuvaussession Kreikassa viikonloppuna.

Kimin Khloe-sisko paljasti taannoin haastattelussa kurvikaunottaren kärsivän kivuista, joita hänellä on selän, rintojen ja jalkojen alueella. Kimin silmiin myös sattuu ja hänen kynsiinsä koskee, mikä saakin realitytähden itkemään koko ajan. Kardashian itse kertoi hiljattain pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa.