Maailman paras kesätyö? Matkustaa testaamassa vesiliukumäkiä

Lifestyle Matkailu · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Seb Smith on tavallinen 22-vuotias opiskelija, joka etsi itselleen kesätöitä. Onnenkaupalla hänet on nyt palkattu 2.000 hakijan joukosta maailman vesihuvipuistoja kiertäväksi vesiliukumäkien testaajaksi ja arvostelijaksi. Siis varsinaiseen unelmaduuniin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Smithin työnantajana toimii First Choice -yhtiö, joka kuljettaa nuoren herran eksoottisiin kohteisiin nauttimaan märästä mukavasta. Ja hän saa siitä kaiken lisäksi palkkaa. Hakijoille järjestettiin Egyptissä hauskat karsinnat, jotka Seb voitti suvereenisti.

Miehen työpaikkana siis toimivat erilaiset liukumäet, tuubit ja putoukset, joten kuten arvata saattaa, on hänen onnensa ylimmillään uuden työpaikan johdosta. Smith vierailee pestinsä aikana muun muassa Mallorcalla, Turkissa, Egyptissä ja Jamaikalla. Hänen tarkoituksenaan on vierailla 20 vesihuvipuistossa kuuden kuukauden aikana. Mies raportoi kokemuksistaan sekä Twitterin että Facebookin kautta, Daily Mail raportoi.