Candice Swanepoel riisui vietteleviin kuviin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Hän on urallaan koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Nykyisin 24-vuotias kaunotar on eräs Victoria’s Secret -alusvaatebrändin tunnetuimmista kasvoista.

Candice Swanepoel on catwalkin kuvatuimpia seksisymboleja, ja tällä kertaa kauniskasvoinen neitokainen esittelee Victorian enkeleiden mustan alusvaatemalliston tuoreissa katalogikuvissaan. Kameran kanssa silmäpeliään pitävä malli on hehkeä ilmestys, etenkin vaaleilla hiussuortuvilla leikitellessään.

Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.