Courtney Stodden on kuin ihmis-Barbie

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimo Courtney Stodden on vaaleine hiuksineen ja meikattuine kasvoineen hieman nukkemaisen oloinen neitokainen. Hän ihailee monien muiden kaunottarien tapaan kuuluisaa Barbie-nukkea.

Fanitus näkyy nyt myös blondin julkkisneidon tyylissä. Courtney julkaisi Twitter-palvelussa kuvan, jossa hän on kietonut kurvinsa hempeän pinkkiin minimekkoon. Asu luo yhdessä samansävyisen huulipunan kanssa Stoddenista melkoisen viettelijättären.

– Barbie-muotia tänä iltana, kirjoitti tähti blogiinsa.

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.