Joanna Krupa on myös tyrmäävä morsian – hääpuku paljasti liikaa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksikkäimpänä siskona kotimaassan tunnettu amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa erosi viime syksynä floridalaisesta liikemies Romain Zagosta viiden vuoden kihlauksen jälkeen. Pari palasi kuitenkin yhteen kolmen viikon jälkeen.

Liekö Joanna saamassa vihdoin haluamansa häät, sillä blondi kuvattiin Hollywoodissa morsiamen mekkoja sovittelemassa. Kaunotar onkin varsin näyttävä näky valkoisessa prinsessa-asussa, jossa on muun muassa antava kaula-aukko. Sovitussessio kuvattiin The Real Housewives of Miami -realityohjelmaan, jossa hääpukua nostellut Joanna tuli paljastaneeksi kovasti asun sisältöä.

34-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.