Lady Gagalle odottamaton kunnia Eltonin Johnilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omintakeisella tyylillään ja erikoisilla esiintymisasuillaan säväyttävä laulajalahjakkuus Lady Gaga on nainen, jota ei ehkä ihan ensimmäisenä miellä tavanomaiseksi kummitädiksi. Elävä legenda Sir Elton John on kuitenkin uskonut tämän kunnian Gagalle jo toista kertaa.

Muusikko Elton John ja hänen aviomiehensä David Furnish ovat Extra-lehden mukaan erittäin vaikuttuneita Lady Gagan kummitätitaitoihin, joten pariskunta on pyytänyt naista toisenkin lapsensa kummiksi. Miesten mukaan heitä nuorempi Gaga on ollut erinomainen roolimalli heidän kaksivuotiaalle Zachary-pojalleen.

Lapsi on muuttanut onnellisen pariskunnan elämän totaalisesti. Elton ja David kertoo oppineensa myös itsestään lapsen myötä paljon uutta, eivätkä he ole kärsineet jälkikasvunsa kiukku- tai itkukohtauksista. Pariskunnan kolmikuukautinen poika on nimeltään Elijah.