Stig neuvoo puumien metsästäjiä: ”Jahtiryypyt vasta metsästyksen jälkeen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reilun kymmenen vuoden ajan musiikkia tehnyt Stig, eli Stig Dogg, on parissa vuodessa noussut undergroundista suureen suosioon ympäri maata. Hänen omat kappaleensa ja Yön polte -yhtyeen hitit soivat tiuhaan radiokanavilla. Stara tapasi Stigin Ruka Spring Break -tapahtumassa.

Kuva: Stara, Terhi Pekkarinen
Kuva: Stara, Terhi Pekkarinen

Mies ei itse myönnä metsästäneensä viime aikoina yhtään puumaa, vaikkakin samaa teemaa käsittelevä kappale onkin kaikunut jo pitkään eetterissä. Stig sanookin salaperäisesti: ”Se mitä metsällä tapahtuu, se metsään jää”. Mitä sitten puumametsällä on tärkeintä?

– Tärkein neuvo on, että kannattaa ottaa jahtiryypyt vasta itse metsästyksen jälkeen, Stig kertoo Staralle.

– Kantsii sen verran olla malttia, että ensin metsälle ja sitten vasta ryyppy – niin päin se homma toimii. Monet tekee niin, että ottaa ryypyn etukäteen ja se sitten heikentää aina saannin mahdollisuutta.

Yksi tämän hetken suurimmista radiohiteistä on Kuningas Pähkinän, Setä Tamun ja Stigin muodostaman Yön polte -yhtyeen kesäbiisi Rakkauden ratapiha. Kuuntele biisi tästä.

Kuva: Stara, Terhi Pekkarinen
Kuva: Stara, Terhi Pekkarinen