Suosikkinäyttelijä pidätetty lapsen raiskauksesta – kuvat poliisioperaatiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähdet ovat kautta maailman alituisesti tekemisissä virkavallan kanssa, mutta harvoin yhtä vakavissa merkeissä kuin brittinäyttelijä Bill Roache. 81-vuotias suosikkinäyttelijä on nimittäin pidätetty epäiltynä lapsen raiskauksesta.

Viisi vuosikymmentä Coronation Street -hittisarjassa näytellyt Bill Roache harrasti epäilyjen mukaan seksiä 15-vuotiaan tytön kanssa vuonna 1967. Roache pidätettiin maanantaina, ja ITV-televisiokanava on ilmoittanut, ettei häntä nähdä toistaiseksi televisioruuduissa.

Näyttelijän kotona on edelleen meneillään poliisioperaatio, ja talon edustaa vartioivat poliisit. Aiemmin tänä vuonna saman sarjan tähti Michael Le Vell pidätettiin epäiltynä seksistä lapsen kanssa.