Tyttöbändiläisen rintamus tyrkyllä – onko iltapuku jo mauton?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä tunnettu popkaunotar Kimberley Walsh siirtyi taannoin soolouralle, ja hän julkaisi Centre Stage -debyyttialbuminsa. Taannoin hän kertoi Cosmopolitan-lehden haastattelussa, että hänen pepullaan on oma elämänsä.

Nyt huomio on kuitenkin kiinnitetty takapuolen sijaan etumukseen, sillä Kimberley Walsh kuvattiin tänään Lontoossa poistumassa Cafe De Paris -ravintolasta yhdessä ystävänsä kanssa. Julkkistähden keltaisen iltapuvun rintamus oli poikkeuksellisen paljastava.

31-vuotias Kimberley Walsh käynnistelee tällä erää määrätietoisesti soolouraansa laulajana. Tunnettu Girls Aloud -yhtye kokosi myös jälleen voimansa ja julkaisi äskettäin uuden Something New -singlen. Kokoonpanon laulajista kirkkaimmaksi tähdeksi on tähän mennessä noussut poppari Cheryl Cole. Viime aikoina Kimberley on tullut tunnetuksi laulu-uransa lisäksi myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.