Courtney Stodden niukassa minimekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkisneitokainen Courtney Stodden tuli taannoin tunnetuksi mentyään 16-vuotiaana naimisiin 52-vuotiaan näyttelijän kanssa. Siitä saakka Courtney on pitänyt itsensä tehokkaasti otsikoissa muun muassa rohkeilla nettikuvilla ja paljastavilla asuilla.

Nyt Courtney on ikuistettu Länsi-Hollywoodissa kävelyllä miehensä kanssa. Neitokaisen asuvalinta oli tällä kertaa äärimmäisen niukka pikkumekko, joka lopulta paljasti sisältöään, kun teinivaimon pakarat pilkottivat vain vesirajaan yltäneen mekon alta.

Courtney Stodden on naimisissa isänsä ikäisen 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun neito oli vasta 16 vuoden ikäinen. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.