Tapsan Tahdit laajenee – nuorennusleikkaus artistikattaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen vanhempiin yhä järjestettäviin musiikkitapahtumiin lukeutuva Tapsan Tahdit -festivaali tarjoilee tulevana kesänä monipuolisen kattauksen hittiartisteja. Tapahtuma ilmoitti tänään kiinnityksensä ensi kesän tapahtumansa pääesiintyjäksi.

Nokialla 9. – 11. elokuuta järjestettävä Tapsan Tahdit marssittaa tänä vuonna lavalle Popedan, Anna Puun, Mamban, Juha Tapion, Junon ja parhaillaan kovassa nosteessa olevan Jannika B:n, jonka hitit Seuraavaan elämään, Yksinoikeudella ja Onnenpäivä soivat parhaillaan tiuhaan radioaalloilla.

Ensimmäinen Tapsan Tahdit järjestettiin vuonna 1987 Tapio Rautavaaran hengessä. Sittemmin tapahtuma on kokenut useita muodonmuutoksia. Laulukilpailut ovat olleet merkittävä osa tapahtumaa, ja vuosina 2003 – 2010 kisattiin myös karaokemestaruudesta. Viime vuosina Tapsan Tahdit on ollut kotimaisen kevyen musiikin katselmus.

Vuodesta 2001 saakka Tapsan Tahtien yhteydessä on jaettu myös Iskelmä-Finlandia -palkinto. Vuosina 2011 – 2012 tapahtuman järjesti Finland Events, joka on nyt kuitenkin vaihtunut Festmakersiin. Samalla tapahtumapaikkoja tulee lisää aivan Nokian kaupungin keskustaan ja festivaali kokee nuorennusleikkauksen ohjelmistonsa osalta.