Beyoncen hurjat vaatimukset backstagelle: ”Punaista vessapaperia, emäksistä vettä…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce konsertoi parhaillaan Mrs Carter Show -maailmankiertueensa merkeissä. Vastikään paljastui, ettei toimittajille myönnetty lainkaan kuvauslupia laulajattaren keikoille. Beyonce nimittäin raivostui taannoin nettiin päätyneistä, vähemmän mairittelevista kuvista.

Kuvauslupien evääminen ei ole ainoa hämmennystä herättänyt vaatimus kiertueella. The Daily Star -lehti on paljastanut yksityiskohtia Beyoncen kiertueraiderista, jossa lava- ja kiertuehenkilökuntaa esimerkiksi vaaditaan pukeutumaan 100-prosenttisesta puuvillasta tehtyihin vaatteisiin. Laulajatar vaatii myös saada tarkalleen 21-asteista, emäksistä vettä noin 680 euron arvoisilla titaanipilleillä tarjoiltuna.

Esiintymispaikkojen pukuhuoneiden seinien puolestaan täytyy raiderin mukaan olla hiljattain valkoiseksi maalattuja. WC-tilojen istuinten pitää olla uusia, ja WC-paperin punaista. Esiintymisten jälkeen Beyoncen haluaa jäähdytellä kurkkuaan käsinveistetyillä jääpalloilla.

Alkuvuodesta verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli Super Bowl -esityksessä paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.