Suosikkiräppärin kuolemasta paljastui yksityiskohtia – tappava huumecocktail syynä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmaa sai äskettäin suru-uutisen, kun yhdysvaltalaisen rap-duo Kris Krossin toisen osapuolen uutisoitiin kuolleen. 34-vuotias Chris ”Mac Daddy” Kelly löydettiin keskiviikkona tajuttomana kodistaan, ja hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Viranomaiset tutkivat tapausta huumeiden yliannostuksena. TMZ-verkkosivuston mukaan Chris Kellyn äiti, Donna Kelly Pratte epäilee kuoleman johtuneen heroiinin ja kokaiinin hengenvaarallisesta samanaikaisesta käytöstä, jota kutsutaan nimellä ”speedball”. Virallinen kuolinsyy selviää 3 – 4 viikon kuluessa.

TMZ-verkkosivusto raportoi myös Chris Kellyn lähipiirin kertoneen tämän huumeiden käytön lisääntyneen Kris Krossin taannoisen Atlantassa järjestetyn paluukeikan seurauksena. Chris Kelly oli tätä ennen kuivilla huumeista, vaikka hänellä on aikaisemminkin ollut ongelmia päihteiden kanssa.

Yhdysvaltalainen rap-duo Kris Kross, eli Chris ”Mac Daddy” Kelly ja Chris ”Daddy Mac” Smith, tuli tunnetuksi 1990-luvun alussa Jump-jättihitillään. Räppärit olivat noihin aikoihin vasta 12 ja 13-vuotiaita pikkupoikia. Musiikkituottaja Jermaine Duprin löysi heidät vuonna 1991. Duo oli yksi So So Def Records -levy-yhtiön ensimmäisistä artisteista.