Elokuvaohjaaja Michael Bay osti 75 000 dollarilla seksileluja kuvauksiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Transformers-elokuvistaan tunnettu elokuvaohjaaja Michael Bay on esitellyt vastikään maailmalle uuden Pain & Gain -toimintapätkän, jonka ensi-ilta on Suomessa 23. kesäkuuta. Kyseistä elokuvaa tähdittävät Mark Wahlberg ja Dwayne ”The Rock” Johnson.

Pain & Gain -elokuvassa nähdään kohtaus, jossa päähenkilöt kidnappaavat rikkaan miamilaisen bisnesmiehen. He pitävät häntä vankinaan varastorakennuksessa, jossa säilytetään myös seksileluja. Ohjaaja Michael Bay on nyt kohdannut ongelman elokuvan kuvauksissa kohtaukseen liittyen.

Hän on joutunut laittamaan budjetista lisää rahaa seksileluihin, koska niitä on kadonnut paikalta kuvausten aikana. Bay on kustantanut yhteensä 75.000 dollarin, eli 60.000 euron, edestä eroottisia välineitä kuvauspaikalle. Mies toivoi elokuvan valmistumisen jälkeen saavansa osan käyttämättömistä dildoista ja nukeista takaisin, mutta moni tavara katosi omille teilleen.

– Olisimme palauttaneet kaikki seksilelut saadaksemme kolme neljäsosaa rahoista takaisin, mutta niitä alkoi kadota. Mietimme, että kuka vie kaikki seksilelut, kertoi Michael Bay Femail First -sivustolle.

Tositapahtumiin perustuva Pain & Gain -toimintakomedia kertoo kolmesta kunto-ohjaajasta, jotka tavoittelevat 90-luvun Miamissa amerikkalaista unelmaa, ja päätyvät vauhdikkaiden tapahtumien seurauksena osaksi rikosten kierrettä. Pääosissa nähdään Mark Wahlberg, Dwayne Johnson ja Anthony Mackie, Ed Harris ja Rebel Wilson.