21-vuotias Playboy-kaunotar vähemmän hehkeänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan saapuu vuosittain suuri joukko uusia tulokkaita, joista vain aniharva onnistuu nousemaan varteenotettavaksi malliksi ja viihdelehtien otsikoihin. Playboy-poseeraukset ovat yleensä hyvä keino saada edes hieman jalansijaa alalla. Eräs uusista Playboy-malleista on Veronica Lavery.

Nyt 175-senttinen ja C-kupin rinnat omaava neitokainen on kuvattu vähemmän mairitteleviin paparazzikuviin vapaa-ajallaan Havaijilla, kun Veronica oli nautiskelemassa bikineissä rannalla.

21-vuotias Veronica Lavery on tsekkiläissyntyinen kaunotar, joka asuu nykyisin Los Angelesissa, Yhdysvalloissa. Malliuraa Lavery on tehnyt ikäisekseen jo pitkään, sillä ura alkoi jo lapsimallina. Mallintöiden lisäksi hän on kokeillut myös näyttelemistä.