Beckhamit palaavat pysyvästi Eurooppaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin, kuinka viihdemaailman kuninkaalliset David ja Victoria Beckham äänestettiin TV Bet -verkkosivuston kyselyssä vuoden 2012 tyylikkäimmäksi julkkispariksi. Nyt suosikkifutarina ja muotisuunnittelijana työskentelevät neljän lapsen vanhemmat ovat päättäneet muuttaa takaisin Eurooppaan.

Beckhamit vuokraavat tällä hetkellä Lontoossa miljoonakartanoa, jotta perhe voisi olla lähellä Pariisin Saint-Germain -jalkapallojoukkueessa työskentelevää Davidia. The Sun -sanomalehti paljastaa, että Beckhamit ovat viihtyneet jälleen Brittein saarilla siinä määrin, että he suunnittelevat panevansa Los Angelesin luksuskodin myyntiin ja muuttavansa pysyvästi takaisin Eurooppaan.

Suunnitelmia vauhdittavat Victorian ensimmäisen muotiputiikin avaaminen Lontooseen. Pariskunta ei ole vielä päässyt päätökseen mahdollisen vakituisen asunnon sijaintipaikasta. Davidin kuitenkin kerrotaan suosivan hänen ystäviensä asuttamia naapurustoja. Pariskunnalla on neljä lasta: 14-vuotias Brooklyn, kymmenvuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja reilu puolitoistavuotias Harper.