Beyonce on bikinimuodin jumalatar – tässä näyttävä todiste

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin ja r&b-musiikin kuningatar Beyonce Knowles nähtiin vastikään H&M-vaatebrändin bikinikuvissa. Hän esiintyy nyt yhtiön mainosvideolla, jossa esittää myös ensimmäistä kertaa uuden Standing On The Sun -kappaleensa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

31-vuotias kurvijumalatar keinuttelee videolla lanteitaan erilaisissa bikiniasuissa ja liehuvahelmaisissa kesämekoissa. Sensuelli video on kuvattu Bahamasaarten eksoottisissa tunnelmissa. Laulajatar nähdään videolla esimerkiksi kiemurtelemassa vedessä mekko läpimärkänä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Beyoncen aviomies, rap-moguli Jay-Z, suunnittee parhaillaan oman lomasaaren ostamista. Räppäri aikoo ostaa maata Bahamasaarilta, ja havittelee perheelleen 2,5 miljoonan euron hintaista saarta Pohjois-Abacosta. Räppäri haluaa ostaa saaren hänen ja Beyoncen viidennen hääpäivän kunniaksi. Lyhyen lentomatkan päässä Miamista sijaitseva saari antaisi perheelle mahdollisuuden tehdä normaaleja asioita rannalla Blue Ivy -tyttären kanssa.