Chris Brown sotki ökykotinsa edustan graffiteilla – raivostuttavat naapureita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown on ollut runsaasti otsikoissa parisuhde-elämänsä ohella myös otettuaan usein yhteen muiden hiphop- ja r&b-muusikoiden kanssa. Hänen ja Rihannan on-off -suhde jatkuu huhujen mukaan edelleen, mutta pari ei kuitenkaan seurustele.

Nyt Chris Brown on suututtanut kollegojensa sijaan myös naapurinsa, kun hän on maalannut luksuskotinsa edustalla olevaan betoniaitaan hirviömäisiä graffiteja. Naapurit ovat tehneet asiasta ilmoituksen kaupungille, joka voi määrätä artistille sakkorangaistuksen, mikäli hän ei poista töhryjään ensi tilassa.

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.