Hana Nitsche irrotteli ystävineen rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Saksalainen supermalli Hana Nitsche on niittänyt huomiota viime aikoina julkaisemalla sosiaalisessa mediassa seksikkäitä joogakuvia, joissa hän tekee harjoituksia alusvaatteisillaan. 26-vuotias neito toimii muun muassa Adore Me -alusvaatemerkin mallina.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Hana nähdään kahden upean mallikaunottaren kanssa kyseisen brändin uimapukukuvauksissa. Tummahiuksinen solakka nainen poseeraa eri värisissä bikiniasuissa Julia Pereiran ja Simone Villas Boasin kanssa. Videolla mallitytöt muun muassa tanssahtelevat seksikkäinä St. Bartsin saaren rannalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Saksan Huippumalli haussa sarjasta tuttu Hana Nitsche on seurustellut vuoden 2012 lopusta lähtien hiphop-tähti Russell Simmonsin kanssa. Vaimostaan Kimora Lee Simmonsista eronnut keski-ikäinen räppäri on nähty itseään 29 vuotta nuoremman mallineidon kanssa yhteisillä rantalomilla.