Roistojen kauhu Dubaissa: Ferrarista tuli poliisiauto

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun Suomessa poliisit ajavat nykyään Ford Mondeoilla sekä Volkswagen Passateilla ja Transportereilla, on ruotsalaisilla käytössä Volvot ja Yhdysvaltojen moottoripyöräpoliiseilla Harley Davidsonit. Entäpä öljysheikkien maassa? Siellä poliisit ajavat pian Ferrareilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Dubain poliisimiehet ovat valjastaneet Ferrari FV -urheiluautot rikollisten kiinni saamiseksi. Arabiemiirikunnan virkamiehillä on ollut jo aiemmin käytössä Lamborghineja, mutta pian myös partioautot muuttuvat nopeiksi superautoiksi.

Poliisipäällikkö Dhahi Khalfan Tamim kertoi GulfBusiness.com-sivustolle, että Ferrarit kuvastavat samalla koko Dubai-kaupungin ainutlaatuisuutta ja luonnetta.

– Olemme olleet iloisesti yllättyneitä Lamborghinien aikaan saamiin reaktioihin ihmisten keskuudessa, joten pidämme myös Ferraria hyvänä valintana, Tamim kertoi.