Stella Hudgens rohkeissa kuvissa: ”Olen rakastunut”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Superjulkkisten maine kiirii joskus niin korkealle, että heidän perheenjäsenistään tulee tähtiä. Eräs tällaisista henkilöistä on High School Musical -tähti Vanessa Hudgens, jonka pikkusisko Stella Hudgens on saanut itsekin mediahuomiota.

Stella julkaisi taannoin Ingstagram-blogissaan näyttäviä kuvia, joissa hänet nähdään odottamattoman antavassa topissa ja rohkeassa juhla-asussa. Julkkistähden sisko jätti sivustolle vielä seikkaperäisen viestin kuvan oheen.

– Olen rakastunut sanojesi läsnäoloon ja tunnen rakkauden olemassaoloasi kohtaan, mutta en ole sinuun rakastunut, kirjoitti Stella blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

17-vuotias Stella Hudgens, koko nimeltään Stella Teodora Chanel Guangco Hudgens, tunnetaan lähinnä isosiskonsa kautta. Vanessa Hudgens seurustelee nykyisin 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Vanessa nähdään parhaillaan valkokankaalla elokuvassa Spring Breakers. Neitokainen nähdään valkokankaalla myös elokuvissa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.