Tällaiset kesähäät voivat olla silkkaa painajaista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteiset häät vietetään kirkossa, jonka käytävälle astuu valkeaan pukuun ja huntuun pukeutunut morsian ja urkujen korkeat sävelet pauhaavat kirkon kattokaarissa. Sulhanen odottaa morsianta mustassa puvussaan, kun yleisö nousee seisomaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jennifer ja Rob Blackmore eivät kuitenkaan viettäneet häitään perinteisin menoin, sillä brittiläisen pariskunnan vihkiseremonia oli kuin suoraan Braindead-elokuvasta. Kauhuelokuvien ystävät olivat kokoontuneet häihin hurjat maskeeraukset kasvoilla komeillen.

Pariskunnan häissä julkaistiin ITN-uutiskanavan mukaan myös uusi zombie-aiheinen tietokonepeli nimeltään Dead Island Riptide. Pariskunta kertoi häiden onnistuneen hyvin, ja he olivat voittaneet harvinaisen mahdollisuuden arvonnassa. Seremonia täyttyi zombie-aiheisista vitseistä.