Tila Tequila sekoilee videolla – energiapurkauksia sinkoilee sormista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen realitytähti Tila Tequila tuli aikoinaan tunnetuksi poseerattuaan aikoinaan Myspace-sivustolla vähissä vaatteissa. Viime vuosina Tequila on ollut otsikoissa esimerkiksi huumeongelmien, seksivideon ja salaliittoihin sekä ufoihin liittyvien uskomustensa vuoksi.

Nyt 31-vuotias Tila Tequila on herättänyt jälleen hämmennystä julkaisemalla Youtube-sivustolla videon, jossa hän kertoo ”taikavoimistaan”. Seitsemänminuuttisella videolla tähti ”esittelee” sormistaan tulevia energiasäteitä, ja vakuuttaa että videota ei ole muokattu jälkikäteen.

Jälkimmäinen väittämä on epäilemättä totta, sillä tosiasiassa videolla ei nähdä lainkaan Tila Tequilan kuvailemia erikoisia ilmiöitä. Siitäkin huolimatta hän väittää säikäyttäneensä ”voimillaan” ystävänsä, ja lupailee opettavansa tulevalla videolla myös tavallisia ihmisiä tekemään samankaltaisia ihmeitä.

Tila Tequila, oikealta nimeltään Thien Thanh Thi Nguyen, nähtiin realitytähtenä myös Suomessa MTV-viihdekanavalla pyörivässä ohjelmassaan. Avoimesti biseksuaali Tequila oli kihloissa seurapiirijulkkis Casey Johnsonin kanssa. 30-vuotias Johnson & Johnson -jättiyhtiön perijätär kuoli kuitenkin yllättäen vuoden 2010 alussa. Parhaillaan valokuvaaja Garry Sunin syyttää realitytähteä tyttöystävänsä aseistetusta kidnappauksesta.