Kuollut Beastie Boysin räppäri sai oman nimikkopuiston

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen pitkän linjan hiphop-yhtye Beastie Boysin jäsen Adam ”MCA” Yauch menehtyi vuosi sitten 47-vuotiaana syöpään. Nyt kotikaupunki muisti miestä nimeämällä tähden Brooklynissa sijaitsevan lapsuuden leikkipuiston hänen mukaansa.

New York Cityssä sijaitseva leikkipuisto on ollut edesmenneelle Adam Yauchille tärkeä paikka, sillä mies on oppinut ajamaan polkupyörällä samaisissa maisemissa. Brooklynin kaupungiosan puisto on nyt nimetty Adam Yauch Parkiksi, ja nimeämisseremoniassa oli Adamin vanhempien lisäksi mukana myös räppärin bändikaveri Ad-Rock, Yahoo News raportoi.

Vuonna 1979 New Yorkin Brooklynissä perustettu Beastie Boys ei esiintynyt julkisesti vuoden 2009 jälkeen. Yhtye on palkittu useilla Grammy-palkinnoilla ja valittiin viime vuonna Rock’n’Rollin Hall of Fameen.