Wow, Carmen Electra täytti 41 vuotta – yhä upea seksipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Carmen Electra tuli aikoinaan tunnetuksi Baywatch-televisiosarjasta, mutta hänet on sittemmin nähty myös muun muassa monissa elokuvissa ja muissa televisiosarjoissa. Simon Cowellin kanssa seurustelun hiljattain lopettanut kaunotar juhli lauantaina synttäreitä.

Monipuolinen julkkiskaunotar on nyt juhlinut 41-vuotispäiväänsä julkkisjuhlissa Las Vegasin Crazy Horsen Gentlemens Clubilla. Bileet järjestettiin vasta nyt, vaikka Carmen täytti vuosia jo 20. huhtikuuta.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.