Jennifer Lopez uimapuvussa! Esitteli upean vartalonsa rannalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi taannoin Suomessa Helsingin Hartwall-areenalla. Dance Again -maailmankiertueella loppuvuoden viettänyt Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa varsinkin nuoren poikaystävänsä merkeissä.

Nyt Jennifer Lopez on kuvattu hänen poseeratessaan musiikkivideon kuvauksissa. Työn alla oli hänen Live It Up -kappaleensa musiikkivideo, jossa vierailee myös räppäri Pitbull. Kuvauksissa Jennifer keikisteli muun muassa uikkarisillaan.

Viime talvena Jennifer Lopez joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kuten hänen väitettiin järjestäneen eräälle saksalaiselle hotellisiivoojalle potkut nimikirjoituksen kysymisen takia. Tähti kuitenkin kiisti syytökset välittömästi sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei ikinä toimisi niin faniensa kanssa.