Huipputimmi Jennifer Nicole Lee: ”Älä koskaan anna periksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-ala on kokenut parin vuoden aikana huiman suosion nousun, sillä sekä Suomessa että ulkomailla on saatu myös lukuisia julkisuudessa paistattelevia fitness-kaunottaria. Yksi maailman seuratuimmista on Jennifer Nicole Lee, joka laihdutti ensin kymmeniä kiloja.

Fitness-alan yrittäjä ja kirjailija on nyt kuvattu esittelemässä timmiä vartaloaan New Yorkissa sijaitsevalla kuntosalilla. Kaunotar oli pukenut ylleen Älä koskaan anna periksi -paidan, jonka sanoma varmasti välittyy näistä sensuelleista kuvista.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.