Jennifer Nicole Lee häikäisevässä minimekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-alan yrittäjä ja kirjailija Jennifer Nicole Lee on noussut parissa vuodessa julkkiskaunotarten kärkikaartiin. Ensin perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja ja sen jälkeen ryhtyi poseeraamaan fitness-mallina ja kirjoittamaan suosittuja opaskirjoja laihduttamisesta.

Tänään Jennifer Nicole Lee kuvattiin New Yorkin Manhattanilla, jossa hän poistui hotelliltaan erittäin näyttävässä pikkumekossa. Neonvärein loistanut asu ei varmasti jäänyt keneltään paikalla olleelta huomiotta. Neitokainen ei itsekään kyennyt pitämään näppejään erossa muodoistaan.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.