Rihanna esitteli hämmentävän hiustyylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut runsaasti otsikoissa ulkomusiikillisten seikkojen vuoksi. Viime viikolla hän saavutti jälleen uuden rajapyykin, kun hänen Russian Roulette -kappaleensa musiikkivideo ylitti 100 miljoonan katsojan rajapyykin YouTubessa.

Eilen Rihanna esitteli kuitenkin uutta yllättävää ulkomuotoaan, sillä hän asteli ulos hotellistaan mykistävän punaisen ja pitkän hiuskuontalon kanssa. Rihanna on säväyttänyt usein hiuksillaan, mutta tällaista tyyliä häneltä tuskin osattiin odottaa.

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.