Kiinalaistohtori paransi Kelly Osbournen: ”Vi**u että sattui!” – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osbournen rockdynastian prinsessa Kelly Osbourne joutui vastikään koomiseen tilanteeseen hyvin säilyneen ulkonäkönsä takia. 28-vuotias tähti ei päässyt nimittäin sisään australialaiselle kasinolle, koska häntä luultiin alaikäiseksi.

Neitokainen sai äskettäin sairaskohtauksen, mutta pääsi sairaalasta ja sai terveen paperit. Nyt Kellyn jalkoja on mitä ilmeisimmin särkenyt, koska hän haki apua kiinalaiselta lääkäriltä. Osbourne julkaisi Twitter-blogissaan kuvan kuppaustilanteesta, jossa hänen jalkoihinsa on asetettu kupit.

– Heräsin kävellen kuin Bambi, joten menin tapaamaan maailman upeinta kiinalaista lääkäriä, joka paransi minut. Kupit – v*ttu että sattui, mutta tehosi, kirjoitti Kelly Osbourne blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kelly viettänyt viime aikoina aikaa Australiassa, jossa hän on ollut seuraamassa isänsä Black Sabbath -yhtyeen kiertuetta. Isä Ozzy ja bändin muut jäsenet asuvat samassa hotellissa. Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että hän pääsisi pian naimisiin.