Huh, Anne punaiselle matolle rinnat lähes paljaana – rohkea asu yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijätär Anne Hathawayn ura on parhaillaan taas noususuunnassa. Yön ritarin paluu -elokuvassa Kissanaisen roolia tulkinnut neito nähdään parhaillaan Les Miserables -elokuvassa, joka on jo niittänyt menestystä kriitikoiden parissa.

Taannoin 30-vuotias Anne Hathaway kertoi Bazaar-haastattelussa, että ei ole omasta mielestään cool ja ettei hänessä ole lainkaan seksikkyyttä. Eilen Anne kuitenkin osoitti olleensa väärässä astelemalla MET Galan punaiselle matolle huippuseksikkäässä iltapuvussa, jonka läpikuultava materiaali lähes paljasti hänen rintansa.

Amerikkalainen Anne Jacqueline Hathaway syntyi Brooklynissä, mutta varttui New Jerseyssä. Näyttelijätär meni syyskuussa naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Adam Shulmanin kanssa. Hän oli aiemmin seurustelusuhteessa italialaisen kiinteistönvälittäjän Raffaello Follierin kanssa. Vuosia kestänyt rakkaus kuitenkin päättyi, kun Follieri pidätettiin törkeästä petoksesta.