Mitä ihmettä? Erin verta vuotavana julkkisbileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton tunnetaan maailmalla Victoria’s Secret -alusvaatemallina ja Leonardo DiCaprion entisenä tyttöystävänä. Vaaleaverikkö on viime aikoina poseerannut aktiivisesti mallikuvissa.

Eilen Erin Heatherton kuvattiin kymmenien muiden julkkisten tavoin MET Gala -tapahtumassa, mutta hän erottui kuitenkin joukosta perin erikoisella tavalla. Erin saapui nimittäin punaiselle matolle verta vuotavana, sillä hänen vasen jalkansa näytti saaneen kolhun.

23-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.