Suomalainen teinitähti Isac Elliot jättikeikalle Norjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen teinitähti Robin esiintyi taannoin Justin Bieberin lämmittelijänä Norjassa, ja nyt Isac Elliot on seuraamassa hänen jalanjälkiään. Huippusuosion saanut Elliot esiintyy nimittäin juhannuksena Norjassa.

VG Listan -konsertti kerää 21. kesäkuuta arviolta 50 000 – 100 000 katsojaa Oslon keskustaan. Isacia aiemmin samassa tapahtumassa on suomalaisista esiintynyt Bomfunk MC’s. Suomalaistähden lisäksi konsertissa nousevat lavalle muun muassa Kaizers Orchestra, Maria Mena, Madcon ja Kurt Nilsen.

Isac Elliotin virallista New Way Home -videota on katsottu You Tubessa jo lähes 800.000 kertaa. Single julkaistiin 14. helmikuuta ja se nousi Suomen iTunesin ykköseksi. Norjassa kappale on päässyt kolmen valtakunnallisen aseman soittoon.