Jennifer Lopezin kuvauksissa järkyttävä käänne: ”Laukauksia ammuttu!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi taannoin Suomessa Helsingin Hartwall Areenalla. Jennifer Lopez on viettänyt viime päivät uuden Live It Up -musiikkivideonsa kuvauksissa, ja hänet on nähty kulissien takaisissa otoksissa esimerkiksi uimapuku päällään.

43-vuotiaan tähden musiikkivideon kuvaukset jouduttiin kuitenkin keskeyttämään dramaattisen käänteen vuoksi, kun kuvauspaikan läheltä kantautui ampuma-aseen ääniä. Turvamiehet veivät Jennifer Lopezin nopeasti turvaan alueen lähellä sijaitsevaan autoon.

Viranomaiset pidättivät tapauksesta epäiltyjä ihmisiä, mutta Daily Mailin mukaan ampujaa tai ampujia ei ole vielä löydetty. Kenenkään ei tiedetä myöskään loukkaantuneen. Entertainment Today -verkkosivuston toimittaja Rob Marciano oli parhaillaan haastattelemassa Jennifer Lopezia, kun välikohtaus tapahtui.

– Fort Lauderdalen rannalla ammuskeltiin samalla, kun haastattelin Jennifer Lopezia. En huijaa, turvamiehet veivät hänet turvaan, Rob Marciano twiittasi tapahtumapaikalta.