Jäätävä bikinivartalo! Fitness-Jenniferissä ei grammaakaan liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-tähti Jennifer Nicole Lee laihdutti kymmeniä kiloja ja ryhtyi poseeraamaan fitness-mallina ja kirjoittamaan suosittuja opaskirjoja laihduttamisesta. Perheenäiti onkin nykyisin seurattu julkkiskaunotar.

Nyt Jennifer on ikuistettu esittelemässä täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloaan New Yorkin Manhattanilla sijaitsevan hotellin uima-altaalla. Aiemmin päivällä Jennifer oli tehnyt markkinointia kuntosalille, jonka mainoskasvoksi hänet taannoin kiinnitettiin.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.