Vuoden muotimoka? Kimin iltapuvulle nauretaan avoimesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaista seksisymboli Kim Kardashiania on verrattu seksikkyydessään jopa ikoniseen Marilyn Monroeen, ja hänen väitetään lunastaneen aseman, joka Monroella Hollywood-tähdellä oli vuosikymmeniä aikaisemmin. Nyt tilanne on ehkä muuttunut.

Eilen Kim Kardashian asteli nimittäin MET Gala -julkkisjuhlien punaiselle matolle asussa, joka on tänään aiheuttanut runsaasti keskustelua. Kimin tyylitaju on asetettu kyseenalaiseksi ja jopa hänen poikaystävänsä Kanye West näytti tienneen tilanteen. Kimin yllä nähtiin nimittän mekko, jonka kuosi voisi hyvinkin olla vanhasta sohvasta.

Kim Kardashian ei ole raskaudestaan huolimatta lopettanut esimerkiksi korkokenkien käyttöä. Raskauden aiheuttaman turvotuksen takia koroista tulee yhä tuskallisempia. Kardashianin odotusajan pukeutuminen on ollut mediassa ihmettelyn aihe, sillä tähti on suosinut aiemminkin säkkimäistä äitiysmuotia.