Miley Cyrus rohkeassa verkkoasussa – alastomuuden illuusio käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrusin epäiltiin taannoin eronneen kihlatustaan Liam Hemwsorthista. Eroa ei ole virallisesti vahvistettu, mutta ainakin pariskunnan häät on siirretty hamaan tulevaisuuteen.

Miley Cyrys tuli jo 15-vuotiaana tunnetuksi rohkeista kuvistaan, joita hän itse julkaisi verkossa. Nykyisin 20-vuotias tähti ei ole luopunut teemasta, ja eilen hänet kuvattiin jälleen MET Gala -tapahtumassa rohkeassa asussa. Tilaisuuden teemana oli punk, ja piikkitukkainen Miley oli pukeutunut verkkoasuun, joka loi illuusion alastomuudesta.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.