Wow, Mirandan iltapuku tyylikkään rohkea – kangassuikaleet ylävartalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr sai taannoin yllättäen potkut Victoria’s Secret -alusvaatemallin tehtävistä vuosien menestyksen jälkeen. Myöhemmin Miranda vahvisti itse tiedot ja kertoi suuntaavansa urallaan uusiin haasteisiin.

Malliuralla jatkava Miranda Kerr kuvattiin eilen osallistumassa MET Gala -tapahtumaan lukuisten muiden julkkistähtien tavoin. Hänen asunsa oli kuitenkin yksi illan kuvatuimmista, sillä sen yläosaa peittivät ainoastaan näyttävät kangassuikaleet.

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.