Sankari pelasti 10 vuotta sitten siepatut teinitytöt – ja antoi ultracoolin haastattelun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoihin saatiin eilen jälleen uusi tosielämän sankari, jonka nimi on Charles Ramsey. Hän nimittäin pelasti Clevelandissa sattumalta kolme teini-ikäisenä siepattua naista, Amanda Berryn, Gina DeJesusin ja Michele Knightin, jotka olivat olleet kateissa yli kymmenen vuoden ajan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Uskomaton tarina on kuin elokuvasta, sillä naisten luultiin menehtyneen jo kauan sitten. Naiset olivat kuitenkin vangittuna yksityisasunnossa Clevelandissa ilman, että kukaan naapureista tiesi asiasta mitään. Kunnes eräs naisista sai kiinnitettyä Ramseyn huomion ja tämä onnistui pelastamaan naisen. Tilanteen vakavuus paljastui naiselle vasta kun tämä kertoi nimensä. Lisäksi hän kertoi, että samassa talossa oli vankina myös kaksi muuta naista.

Kuva: FBI
Kuva: FBI

Nyt Charles Ramseyn ABC5-televisiokanavalle antama haastattelu on noussut valtavaksi YouTube-hitiksi, joka on saanut nopeasti miljoonia katsojia. Siinä hän kertoo lennokkaaseen tyyliin ja värikkäin sanakääntein miten koko tilanne tapahtui. Mies kertoo miten hänellä ”oli munaa” pelastaa naiset ja kuinka hän oli aiemmin jopa grillannut ja kuunnellut salsamusiikkia sieppaajan kanssa. Poliisi on pidättänyt talon asukkaan ja hänen kaksi veljeään, joita kaikkia odottavat raskaat syytteet oikeudessa.