Nuoren supermallin rohkea kaula-aukko ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Cara Delevingne tunnetaan jopa renttumaisesta lookistaan. Kuvauksissa Cara osaa olla silmiähivelevä kaunotar, ja hän onkin nopeasti noussut yhdeksi maailman halutuimmista supermalleista.

Nyt Cara on kuvattu osallistumassa New Yorkissa MET Gala -tapahtumaan, jossa hän vastasi eräästä tilaisuuden näyttävimmistä asuista. Punk-teemaiset bileet antoivat nimittäin tähdille varsin vapaat kädet, ja Cara oli pukeutunut niittejä täynnä olevaan asuun, jonka kohokohta oli varmasti ainakin mieskatsojien mielestä poikkeuksellisen antava kaula-aukko.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.