Chris Brownin yksityiskone teki hätälaskun – kauhun hetkiä lennolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown kertoi vastikään eronneensa lopullisesti tyttöystävästään Rihannasta. Mies juhlisti pian sen jälkeen 24-vuotissyntymäpäiviään kaatokännissä ja sinkkuna. Hän kertoi haastattelussa, ettei voisi näin nuorena sitoutua toiseen ihmiseen.

Nyt supertähteä kuljettanut yksityiskone on joutunut tekemään hätälaskun matkallaan Kalifornian Burbankista New Yorkiin. Chrisin kone joutui palaamaan kahdeksan minuutin lennon jälkeen takaisin lähtökentälle, koska sen ohjaamo täyttyi yllättäen savusta.

– Kaikkialla oli paljon savua, kertoi lähde TMZ-sivustolle.

Matkustajat olivat peloissaan tilanteesta, mutta koneen lentäjä toimi ammattimaisesti ja ohjasi lentokoneen takaisin Burbankin kentälle. Tilanteessa olleet henkilöt kiittelivätkin lehdelle lentäjän kyvykkyyttä.

MET-gaalailtaan matkalla ollut Brown ei vähästä hätkähtänyt, vaan otti toisen yksityiskoneen ja lähti sillä matkaan tunnin päästä hässäkästä. Hän ei ehtinyt kommelluksen takia varsinaiseen juhlagaalaan, mutta osallistui jatkobileisiin.

Räppäriltä kysyttiin vastikään haastattelussa, että näkeekö hän Rihannan sielunkumppaninaan. Mies kertoi tulevansa aina rakastamaan popkaunotarta. Hän tunnusti olevansa tuskallisen tietoinen siitä, että ihmisillä on joskus eroavaisuuksia, ja erilaisia tarpeita ja toiveita.