Justin Bieber halutaan oikeuteen – syyte tappouhkauksesta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Läntisen pallonpuoliskon suurin teini-idoli laulaja Justin Bieber kiertää parhaillaan Lähi-Itää, ja tähti on keikkaillut esimerkiksi Turkissa ja Dubaissa. Laulaja tekee Dubain kiertueellaan yhteensä peräti seitsemän stadionkonserttia, ja hänen kerrotaan viettävän keikkojensa ohella hulppeaa luksuselämää.

Justin Bieberiä saattavat kuitenkin odottaa ongelmat hänen kotonaan Los Angelesissa. Paikalliset poliisit nimittäin kehottavat piirisyyttäjää nostamaan teinitähteä vastaan syytteen. Taustalla on tapaus maaliskuulta, kun Bieberin naapuri väitti laulajan sylkäisseen häntä kasvoille riidan päätteeksi ja esittäneen miehelle tappouhkauksia.

TMZ-verkkosivuston mukaan viranomaiset tutkivat tapauksen ja lähettivät asiakirjat piirikunnan syyttäjälle alkuviikosta. Poliisit haluaisivat Justinia vastaan nostettavan syytteen pahoinpitelystä. He eivät halua teinitähteä vankilaan, mutta uskovat tämän tarvitsevan pientä tapakasvatusta viimeaikaisen huonon käytöksen vuoksi.

Silminnäkijä kertoi pari päivää sitten Bieberin ajelleen ylinopeutta pitkin Dubain katuja näyttävän valkoisella Lamborghinillaan, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi kuka ratin takana kaahaili. Justin Bieber ei välttynyt ongelmilta edes Dubain reissunsa aikana esiintymislavalla, jossa hänen kimppuunsa hyökkäsi yli-innokas fani.