Madonna irstaassa asussa – pakaratkin vilahtelivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Madonna herätti viime vuonna kohua etenkin MDNA-kiertueellaan raivostuttaen erityisesti Venäjän poliittisen johdon. Hänen avoin tukensa Pussy Riot -yhtyeelle ja homojen oikeuksista puhuminen eivät olleet Venäjän päättäjien mieleen.

Nyt Madonna on osallistunut MET Gala -tapahtumaan, jonka teemana oli punk. Poptähti noudatti neuvoa ja pukeutui teeman mukaisesti, mutta hänen ikäiselleen asuvalinta ei ollut paras mahdollinen. 54-vuotias discotar ei nimittäin ollut enää parhaimmillaan asussa, joka muun muassa paljasti runsaasti hänen pakaroitaan.

Madonna tervehti taannoin ensimmäisessä Instagram-viestissään fanejaan kusipäinä. Hän julkaisi sivustolla myös otoksia, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta martinilasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.