Silikonirintainen Phoebe shoppaili näyttävässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Osa heistä on niin sanottuja turhia julkkiksia, jotka saavat palstatilaa lähinnä paljastelemalla vartaloaan.

Eräs heistä on itseään 32-vuotiaaksi väittävä Phoebe Price, joka on nyt kuvattu shoppailemassa Beverly Hillsissä. Silikonirintainen neitokainen halusi korostaa rahalla hankittuja muotojaan pukeutumalla varsin paljastavaan asuun.

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli ”Vuoden kuumin lutka 2007″. Äskettäin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.